Jaskari - laatua vuodesta 1978

Jaskari Rakennus Oy on eteläpohjalaisella jämäkkyydellä operoiva rakennusliike, pääkohdealueenaan Pohjanmaan maakunnat ja lähiympäristö. Osaamisalueisiimme kuuluvat asuntotuotanto, toimitilarakentaminen ja moninaiset rakentamispalvelut. Yhdessä Jaskari Kiinteistöt Oy:n kanssa toteutettava tiivis yhteistyö mahdollistaa toimivat kokonaisratkaisut rakentamisesta kiinteistösijoitustoimintaan.

Korkeatasoista ammattitaitoa

Rakentamispalvelumme urakoi erilaisia rakennuskohteita asiakkaiden tarpeiden mukaan, rakennusten tai huoneistojen saneerauksista aina suunnittelusta lähtevään kokonaisvastuurakentamiseen. Vahvuutenamme on laaja-alainen osaaminen ja vuosien kokemus.

 


 

Referenssejä rakentamispalveluista 

Jaskari_toimitila6

Seinäjoen Konerengas, Seinäjoki »
Nykyisten toimitilojen lisäksi olemme toteuttaneet Konerenkaan aikaisemmat toimipisteet 1980-luvulta lähtien.

 


Jaskari_toimitila3

ABC-huoltamo, Seinäjoki »
Huoltamorakennuksen toteutuksen lisäksi yhteistyö Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kanssa on ollut pitkäjänteistä ja monipuolista.

 


Jaskari_rakent8

Pelastuslaitos, Seinäjoki »
Jaskari on toiminut useiden julkisten hankkeiden pääurakoitsijana.

 


Jaskari_rakent5

Keski-Nurmon koulu, Seinäjoki »
Matkan varrella on toteutettu myös monia kouluja ja päiväkoteja. Osa kohteista on ollut arkkitehtonisesti moniulotteisia.

 


Jaskari_as3

Jaskari_as2

Hyllykalliokoti, Seinäjoki »
Seinäjoen Hyllykalliolle toimitetun seniorikansalaisten asuntolaksi suunnatun Hyllykalliokodin suunnittelussa keskeisenä ajatuksena oli mahdollisimman helpon liikkuvuuden mahdollistaminen. Jaskari toimi projektin pääurakoitsijana.

 


Jaskari_rakent2

Omakotitalot »
Vaikka omakotitalokiinteistöt eivät kuulu palveluvalikoimaamme, olemme toteuttaneet muutamia erikoisempia kohteita.